برند های ابزارآلات

بوش ( BOSCH )؛برندی که به گوش همه خورده

این مقاله به چه مباحثی پرداخته است:

  • معرفی شرکت بوش ( BOSCH )
  • گذشت از موانع بسیار و استقامت پایدار در مقابل مشکلات
  • رابرت بوش در قله های موفقیت !!!

معرفی شرکت بوش ( BOSCH )

برند بوش ( Robert Bosch GmbH ) شرکتی بر پایه فناوری است که در سال ۱۸۸۶ توسط ” روبرت بوش ” در شهر اشتوتگارت آلمان بنیان نهاده شد.
به جرات می توان این شرکت را بزرگ‌ترین تأمین‌کننده لوازم خودکار در جهان دانست.

نمایی از آرم برند بوش در دفتر مرکزی این شرکت واقع در شهر اشتوتگارت آلمان - پایگاه دانش ابزار ایران
نمایی از آرم شرکت بوش در دفتر مرکزی این شرکت واقع در شهر اشتوتگارت آلمان – پایگاه دانش ابزار ایران

با فعالیت در حوزه فناوری‌های خودکار و صنعتی، کالاهای مصرفی و فناوری‌های ساختمانی، این شرکت در سال ۲۰۱۰ فروشی معادل ۴۷٬۵ میلیارد یورو داشت که با رشدی معادل ۲۷ درصد در سال، سریعترین رشد سالانه را در تاریخ ۱۲۵ ساله خود ثبت کرد.
این شرکت همچنین شهرت بسیاری در تولید لوازم خانگی با کیفیت دارد

منقول از ویکی پدیا – دانش نامه آزاد

گذشت از موانع بسیار !

تصویری از رابرت بوش - بنیان گذار آلمانی شرکت دانش بنیان بوش - پایگاه دانش ابزار ایران
تصویری از رابرت بوش – بنیان گذار آلمانی شرکت دانش بنیان بوش – پایگاه دانش ابزار ایران

در ۱۰ سال ابتدا ایجاد برند بوش ، رابرت بوش دچار مشکلات متعددی شده بود
اگر وی از پس این مشکلات در آن زمان برنمی‌آمد اکنون شرکت بوشی وجود نداشت.
در مقابل چنین مشکلات او هیچگاه خود را نباخت
دلیل موفقیت وی در این عرصه خوشبینی و تشنگی به علم و دانش او بود که در نهایت موفق شد.
او به هیچ عنوان خیالپرداز نبود. زمانی که در سال ۱۹۰۰ تصمیم گرفت کارخانه خود را تأسیس کند قصد داشت ۲۰۰ نفر در کارخانه اش کار کند.
در ابتدا کار ۳۰ نفر را به کار گرفت. چنین کاری را بر اساس این باور شروع کرد که می‌تواند قسمتی از ساختمان جدید را اجاره دهد. به هر حال او به خوبی می‌دانست که به تنهایی نمی‌تواند کل ۱۰۰ نفر ظرفیت کارخانه خود را پر کند.

با آنکه دید خوبی نسبت به آینده داشت و برنامه مناسبی چیده بود اما وی دربارهٔ این موضوع کاملاً اشتباه کرده بود. تا پایان سال ۱۹۰۸ میلادی رابرت بوش موفق شد ۵ ساختمان به همان اندازه را پر کند و کارکنان شرکتش به هزار نفر رسید.

سفر رابرت بوش به ایالات متحده


پیش از گشودن کارگاهش، رابرت بوش، با در دست داشتن یک نامه پیشنهاد، در سن ۲۳ سالگی به ایالات متحده سفر کرد که چنین امری برای یک اروپایی در آن سن و سال بسیار شگفت‌آور بود. در ایالات متحده وی به عنوان مکانیک نزد ادیسون و برگمن کار کرد که باعث شد ایده‌های بسیاری به او بدهد که با این ایده‌ها به کشور خود بازگشت. در آن زمان مهندسی برق در ایالات متحده نسبت به اروپا پیشرفت بیشتری داشت؛ فناوری‌های برقی از جمله نورافکنی، سیستم زنگ، نصب تلفن، در ایالات متحده بیشتر رواج داشت. با چنین ایده‌هایی رابرت تصمیم گرفت چنین فناوری‌ها را به اروپا نیز وارد کند و آینده خود را با چنین فناوری‌های ایجاد کند.
با آنکه او یک مکانیک دقیق بود، آینده خود را در مهندسی برق می‌دید.

در آن دوره برق‌رسانی به اشتوتگارت، که بوش قرار داشت، سرعت آهسته‌ای داشت. با مذاکرات بین مسئولین مربوط اولین خطوط برق‌رسانی در سال ۱۸۹۵ ایجاد شد. پیش از آن تمام ابزار و وسائل برقی به یک سیستم داخلی تولید برق وابسته بودند. به همین علت شروع مهندسی برق بوش با تأخیر مواجه شد. رابرت مجبور بود تا ورود برق به شهر، یکی یکی کارهای کوچک را بر عهده بگیرد و هرآنچه را که مشتری‌هایش درخواست کند برآورد کند. زمانی که برق وارد شرکت او شد، رشد شدید شرکتش آغاز شد. با ورود برق هر خانمان و شرکتی که نیاز به برق داشت باید قرارداد دائمی با تأمین‌کننده برق می‌بستند که در نهایت نیاز به نگهداری لوازم برقی نیز مورد نیاز شد.

دلیل موفقیت رابرت بوش

دلیل موفقیت‌های پی در پی رابرت بوش برنامه‌ریزی‌های دقیق و حساب شده وی بود.
پس از برگشت رابرت از سفرش به ایالات متحده آمریکا و بریتانیای کبیر در سال ۱۸۸۶ او می‌دانست که باید به سرعت شرکتش (با برند بوش ) را تأسیس کند تا پیش از ازدواج با نامزدش، آنا کایسر ، بتواند کارش را آغاز کند.
با چنین تصمیمی وی سریع به دنبال کارگاه، مکان مناسب، کارگر، مکانیک گشت تا بتواند کار خود را آغاز کند.
در همین حال او مجبور شد کارش را ۴ روز به تعویق بیاندازد. با وجود آنکه او آماده بود کار خود را در ۱۱ نوامبر، ۱۸۸۶ آغاز کند، تا ۱۵ نوامبر مسئولین، اجازه تأسیس را به وی ندادند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *